HMI érintőpanel programozás

HMI programját átnézzük, módosítjuk, hibaüzenetét kezeljük, PLC-vel összhangba hozzuk, kezelő felületét áttekinthetővé, felhasználóbaráttá tesszük, menüjét magyarosítjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
HMI érintőpanel programozás

Az ember-gép interfészek (HMI) jelentik az alapvető kapcsolatot a kezelők és a gépek között, elsődleges feladatuk, hogy lehetővé tegyék a kezelő számára a folyamat vezérlését. A HMI (Human Machine Interface) egy kezelőfelület, ami kapcsolatot létesít a vezérléssel. Számtalan fajtája, márkája létezik,

az alacsony költségű megoldásoktól a legnagyobb márkák prémium kategóriás megoldásáig. A közelmúltban elért fejlesztések kifinomultabbá és a technológiai fejlesztésekhez, például a vezeték nélküli kommunikációhoz alkalmazkodóbbá tették a HMI-ket, így okostelefonokon és táblagépeken keresztül is elérhetők és vezérelhetők.

Miben tudunk segíteni?

01

Teljes vizualizációk programozása

Könnyen követhető navigációs menü létrehozása, érthető ikonok és szimbólumok megalkotása, amelyek pontosan reprezentálják az üzem eszközeit.

02

Webszerver-funkciók programozása

Weboldalon vagy okostelefonon, tableten megjelenő funkciók programozása a webszerveren.

03

Kép elemek szerkesztése

Új vagy régi HMI eszközének kép-adatbázis elemeinek szerkesztése.

04

Funkcióbővítés PLC programmódosítással

Meglévő rendszerének funkció bővítése PLC újraprogramozásával, vagy új PLC beüzemelése.

05

Hibák, adatok

Hibaüzenetek, adatnaplózás megjelenítése, kiértékelése, javaslat a javításra.

06

Egyedi elképzelések teljesítése

Egyedi kérések teljesítése, mint például kezelőpanelek magyarosítása, receptek, grafikonok, riasztások létrehozása, stb.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat