Mezőgazdaság automatizálása

A jövő mezőgazdasága olyan kifinomult technológiákat fog alkalmazni, amelyek a gazdaságokat jövedelmezőbbé, hatékonyabbá, biztonságosabbá és környezetbarátabbá teszik.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Mezőgazdaság automatizálása

A jövő mezőgazdasága olyan kifinomult technológiákat fog alkalmazni, amelyek a gazdaságokat jövedelmezőbbé, hatékonyabbá, biztonságosabbá és környezetbarátabbá teszik. A növénytermesztés automatizálásával csökkenthetjük a termőképességet, a hozam mennyiségét vagy

az eltarthatóságot gátló és lassító tényezők számát. A farmautomatizálási technológia elsődleges célja a könnyebb, hétköznapi feladatok lefedése hatékonyabban az állattenyésztési ciklusokban.

Miben tudunk segíteni?

01

Célgépek programozása, robotok installálása

Növénytermesztéshez és állattartáshoz használt innovatív technológiákhoz tartozó célgépek programozása, programfrissítése.

02

Szenzoros mérések végzése

Mérések végzése, mérés utáni adatok kielemzése és adatbázisba tétele, illetve összehasonlító elemzései. Mérés eredmények grafikonos ábrázolása. Méréshez szükséges szenzorok kihelyezése, programozása.

03

IoT technológia alkalmazása

IoT rendszerek beszerelése, programozása, integrálása.

04

PLC vezérelt motoros hajtások diagnosztikája

Motoros vezérlésű gépek (dízel, benzines, gázüzemű, elektromos) programozása, hibakeresés.

05

Mezőgazdasági tevékenységek monitorozása

Monitorozás végzése, ami után optimalizáljuk a célgépek működését, átalakítjuk rendszerét.

06

HMI programozása

A használt célgépek HMI felületének programozása.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Oldal teteje