myTEM okosotthon és okosiroda automatizálás

A myTEM okos otthon rendszert egy svájci cég kezdte kiépíteni, akik már 50 éve az automatizálási szakmában jelen vannak. Ha nincs otthon internet akkor is üzemképes a rendszer. Minden felhasználó megtalálhatja a maga számára legkényelmesebb megoldást.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
MyTEM automatizalas

A myTEM-mel olyan Smart Home rendszert kínálunk, amely lefedi az ügyfelek széleskörű igényeit. Rugalmasan bővíthető és kombinálható a rendszer - egyszerű és kompromisszumok nélküli megoldást kínál a biztonság, a funkcionalitás és az adatvédelem terén. Minden helyzetre kínál megfelelő megoldást, új építésű épületekhez vagy meglévőkhöz, felújítandókhoz, kábelezéssel vagy anélkül. A rendszer elérhető vezetékes illetve vezetéknélküli formában is. A vezetékes forma sokkal megbízhatóbb, de a vezeték nélküli rendszer is kiválóan működik Z-Wave technológiával. Tehát a rendszer legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy a gyártó ajánl vezetékes, illetve vezeték nélküli rendszert is. A felhasználók, ha akarják akár a kettő rendszert ötvözni is tudják. A myTem rendszerrel első osztályú, tökéletesen illeszkedő termékek, rendszerek és megoldások átfogó portfólióját kínáljuk a HVAC (a fűtés-, szellőztetés- és klímatechnika), a megújuló energiák, a helyiség- és épületautomatizálás, valamint az energiamenedzsment területén. Az innovatív gyártási technológiák alkalmazása garantálja a stabilan magas minőségi színvonalat. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy mindig kiváló minőségű termékeket kapjanak.

Új építésű épületekhez illetve Felújítási projektekhez

MyTEM WIRED

Vezetékes MyTEM rendszerek

Nagyobb kényelem és biztonság a vezetékes épületautomatizálás révén.

MyTEM WIRED io
Tovább »

 • MyTEM WIRED io modul
 • Az intelligens otthon IO modul a myTEM univerzális modulja az intelligens otthon rendszerének további bemenetekkel és kimenetekkel való bővítéséhez. Ezt az eszközt csatlakoztatjuk a CAN-busz rendszeren keresztül a központi myTEM Smart Szerverhez. Ennek a segítségével történik a lámpák kapcsolása, az egyfázisú ventilátormotorok kapcsolása, az elektromos rolók vagy más árnyékoló berendezések kapcsolása.
  • A készülék kapcsolószekrénybe kerül, 35 mm-es DIN sínre szerelve.
  • Üzemi feszültség: 24 V DC ± 10%, tartókapcsokkal a további vezetékezéshez
  • Interfészek: CAN busz
  • Digitális bemenetek: 12x digitális bemenet 24 V DC (DI1 - DI12)
  • Univerzális bemenetek: 4x analóg bemenet 0-10 V DC (AI1 - AI4), AI1 és AI2 NTC-hez, PTC-hez vagy PT1000-hez is, vagy 4x digitális bemenet 24 V DC
  • Analóg kimenetek: 4x analóg kimenet 0-10 V DC, 20 mA (AO1 - AO4)
  • Digitális kimenetek: 8x Digital Out, potenciálmentes relé 8 A, 250 V AC vagy 30 V DC (DO1 - DO8)
  • A kimenetek kézi vezérlése DIP kapcsolókkal az egyszerű üzembe helyezés érdekében.
  • Működési hőmérséklet tartomány: 0°C és +50°C között, nem kondenzál
  • Méretek (Szé × Ma × Mé): 161 × 102 × 63 mm (magasság csatlakozókkal 107 mm)

Meglévő jó állapotú és felújítandó épületekhez

MyTEM WIRELESS

Vezetéknélüli MyTEM rendszerek

Vezeték nélküli automatizálás utólagos beszereléssel. Magán- és kereskedelmi ingatlanokhoz is ajánljuk.

MyTEM MTSER 100 WL
Tovább »

 • MyTEM MTSER 100 WL
 • Ez egy Smart Home rádiószerver, az intelligens otthon központja. Különféle eszközöket tud vezérelni a Z-Wave rádióhálózaton belül és a myTEM Smart Home modulokat CAN buszon keresztül. A rádiószerver az okosotthon szíve. A vezérlő a felhasználóbarát myTEM alkalmazáson vagy a rendkívül hatékony myTEM ProgTool segítségével érhető el.
  • Üzemi feszültség USB tápegység: 110 - 230 V AC ± 10%, 50 - 60 Hz
  • Üzemi feszültségű eszköz: 5 V DC ± 5%, C típusú USB
  • Interfészek: LAN, CAN, Z-Wave rádiószabvány, USB-A
  • Adattárolás: Micro SD kártya (tartozék)
  • Energiafogyasztás: 0,3 W (készenléti állapot), maximum 0,8 W
  • Működési hőmérséklet tartomány: 0°C és +50°C között, nem kondenzál
  • Méretek (Szé×Ma×Mé): 88×88×45 mm

Több szintes házakhoz és több épület összekötéséhez

MyTEM FREE TOPOLOGY

Szabad átjárás a MyTEM rendszerek között

Egy modul kiépítése maximum 500 méter kábelhosszal lehetséges és 50 csomópontot tud kezelni.

MyTEM DAIL
Tovább »

 • MyTEM DAIL modul
 • Az FT Base Module az intelligens otthoni rendszer bővítésére szolgál. Az FT Base Module a CFT buszon keresztül csatlakozik a Smart Server vagy Radio Server CAN buszához.
  • Üzemi feszültség: 24VDC ± 10%
  • Áramfelvétel: 0,28W
  • Interfészek: CAN busz, 2x CFT busz
  • Működési hőmérséklet tartomány: 0°C és +50°C között, nem kondenzál
  • Méretek (Szé × Ma × Mé): 38 × 102 × 63 mm
  • Akár 50 eszköz CFT buszonként

Otthon automatizálás, iroda automatizálás, okos otthon, okos iroda, tervezés, árajánlatadás

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat

Otthon automatizálás a nagyobb kényelemért és energiahatékonyságért

A myTEM segítségével nagyobb kényelemben élhet, ugyanakkor pénzt takaríthat meg az energiahatékony rendszer használatával. Az Ön által választott megoldást az igényeihez igazítjuk. A rendszer különféle funkciói, mint a világítás, a fűtés, a hűtés, az árnyékolás intelligens módon kerülnek harmóniába az életével. A myTEM megoldásai bármikor bővíthetők az idővel változó igényekhez igazítva. A myTEM jövőbiztos rendszere hosszú távú biztonságot nyújt, és fenntarthatóan növeli ingatlana értékét.

MyTEM Home Automation by PLC Global
Szellőztetés — A friss levegő köztudottan fontos a fizikai jólét és az egészség megőrzése szempontjából. A myTEM rendszer önállóan is tudja vezérelni a házban vagy a lakásban a szellőztető rendszert meghatározott ütemezések szerint az emberi jelenlétet érzékelő és a szobalevegő-érzékelő szenzorok segítségével, vagy kézi irányítás szerint is vezérelhető az aktuális igény alapján. Ez jelenti a korszerű, modern szellőztetést.
Világítás — A myTEM világításvezérlő többféle funkciót kínál, ami sokkal többet jelent, mint csupán a világítás fel- vagy lekapcsolása. Ugyanakkor a világítás bármikor könnyen konfigurálható és beállítható a myTEM ProgTool vagy az alkalmazás segítségével. Ezen eszközök segítségével személyes igényünkhöz igazított, egyedi hangulatot teremthetünk otthonunkban.
Biztonság — A myTEM Smart Home megoldásával épülete, lakása mindenkor optimálisan őrzött lesz. A rendszer azonnal érzékeli, ha valaki jogosulatlanul akar behatolni, és vészhelyzetben riaszt. Közvetlenül figyelmeztet az olyan veszélyekre, mint tűz- vagy füstkeletkezés, vízszivárgás. Ily módon a myTEM rendszer mindenkori biztonságot garantál a tulajdonosnak.
Hőmérséklet — A szobahőmérséklet beállítása teljesen személyre szabható, mert a myTEM SmartHome rendszer automatikusan az Ön kívánságának megfelelően alakítja ki. Ha egy ablak vagy ajtó hosszabb ideig nyitva maradt, az ablak és az ajtó érintkezője jelzi ezt a fűtésszabályozónak, ami automatikusan csökkenti a hőmérsékletet. Ezáltal energiát takaríthatunk meg, pénzt spórolhatunk.
Időzítés — Otthona kényelmesebbé tételére vonatkozó egyéni kívánságok könnyen teljesíthetők a myTEM időszabályzóval, például mire hazaérkezik már kellemes hőmérsékletű lesz a lakása. Ha nem tartózkodik éppen otthon, akkor pedig különféle jelenlétszimulációval, például a világítás vagy a televízió automatikus időzített bekapcsolása, gondoskodhatunk az otthona biztonságáról, hogy lakása ne tűnjön elhagyatottnak.
Árnyékolás — A myTEM-nek köszönhetően otthona mindig ideálisan árnyékolható. A napellenzők, a redőnyök, a zsalúzia intuitív módon kezelhető az érintőpanelen vagy az alkalmazáson keresztül. Az utánállítás és a kézi működtetés kapcsolókkal lehetséges. Az árnyékolás automatikusan a nap helyzetéhez van igazítva, követi a nap járását. Ez azt jelenti, hogy lakóterei nappal védettek a túlmelegedés ellen, esténként pedig védik a magánéletét a külső szemlélődőktől, gátolva a kintről való belátást.
Home and Office Automation

Kereskedelmi ingatlanok intelligens épületautomatizálása

Az épületautomatizálás az ember számára kényelmes épített környezet biztosításának és az üzemeltetési ráfordítások optimalizálásának szakterülete. A myTEM segítségével minden típusú kereskedelmi ingatlan megbízhatóan, hatékonyan és intelligensen vezérelhető. A világítás, az árnyékolás, a fűtés-hűtés és a szellőztetés is teljesen automatikusan vezérelt az épületen belül. Ezáltal növelhető az épület komfortszintje, minősége, valamint csökkenthetők az üzemeltetési költségek. Az automatizált intelligens épületrendszerek célja általában a kényelem és a komfort megteremtése, a költséghatékonyság és a biztonság biztosítása. Manuális beavatkozás a rendszerbe azonban bármikor lehetséges. Az interfészeknek köszönhetően a myTEM rendszer rendkívül rugalmas és egyformán alkalmas különböző méretű projektekhez. A myTEM rendszer segítségével mindig jó tanácsot kapunk, a szenzorok érzékelik a környezetükből származó információkat, ezeket feldolgozzák és a kapott adatok alapján automatikusan hoz önálló döntést a rendszer. Az automatizálással erőforrásokat takaríthatunk meg, takarékoskodhatunk az energiával, a vízzel és a levegővel. A CAN busz technológia robusztus és maximális sebességet biztosít a jelátvitelben.

MyTEM Office Automation by PLC Global
Szellőztetés — A friss levegő megelőzi a betegségeket, ezért egyre fontosabb a rendszeres légcsere az épületekben. A myTEM önállóan vezérli az épület szellőzőrendszerét meghatározott ütemezések szerint vagy manuális működtetés alapján. A hőcserélők megakadályozzák a helyiségek lehűlését. A légkezelők általában külső és újra felhasznált belső levegő keverékét használják, így kevesebb energiára van szükség a megfelelő hőmérséklet és páratartalom előállításához. A külső levegő bevonása azért szükséges, hogy az épület levegője mindig friss és egészséges maradjon.
Világítás — Az alkalmazottak imádni fogják a kellemes munkahelyi légkört. A világítás egyedileg állítható be az igényektől és a preferenciáktól függően. A világítás a napszaknak vagy a kihasználtságnak megfelelően le- vagy felkapcsolható, erőssége szabályozható. Amint kisüt a nap, a myTEM automatikusan csökkenti a fény intenzitását, sötétedéskor pedig automatikusan erősödik a megvilágítás, a fényerő. A funkcionális fény támogatja a koncentrációt és a motivációt.
Biztonság — Minden modern épületautomatizáló rendszer rendelkezik riasztási képességgel, amelynek révén a karbantartó személyzet tudomást szerezhet a potenciálisan veszélyes helyzetekről és kezelheti azokat. A rendszer figyelmeztetheti a megfelelő személyeket e-mail vagy SMS üzenet, csipogó, telefonhívás vagy akusztikus riasztás útján, illetve ezek szabadon meghatározott kombinációjával. A myTEM intelligens irodai termékei egy nagyobb biztonság alapját is képezik, és egyben az épületek felügyeletének sarokkövét jelentik. A mozgás- és füstérzékelők, az ajtó- és ablakérzékelőkkel kombinálva riasztást indítanak el konfigurációtól függően. A rendszer az előre nem látható eseményeket push üzenettel, ami egy mobil alkalmazás által a telefon kezdő képernyőjére küldött üzenetet jelent, küldi el az adott felelős okostelefonjára.
Hőmérséklet — A myTEM intelligens termékei szabályozzák a fűtést, a légkondicionálást és a szellőztetést, hogy mindig optimális beltéri hőmérséklet alakuljon ki, maga az épület szabályozza az ideális beltéri hőmérséklet kialakítását éjjel-nappal. A hőkomfort befolyásolja a hangulatot, a hatékonyságot, a produktivitást és a munkával való elégedettséget. Ha túl meleg van az alkalmazottak fáradtnak érzik magukat, ha pedig túl hideg van nehezen tudnak koncentrálni. A munkavállalói produktivitás 21-22 °C-nál a legmagasabb, amit a myTEM-mel könnyedén el tud érni anélkül, hogy más fontos feladatoktól vonnák el a figyelmét.
Időzítés — A myTEM időszabályzó lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az épületen belül és kívül. Az irodák és gépek áramellátása a munkaidő és a gyártási folyamat ideje szerint szabályozott. Elérhető az úgynevezett ünnepi program ütemezés is, és még más egyéb programok is választhatók, amik eltérnek a szokásos hétköznapi munkarendtől.
Árnyékolás — A myTEM-mel élvezheti az okos árnyékolás előnyeit az irodákban is, amely nemcsak napvédelmet biztosít az épületben, hanem állandó kellemes hőmérsékletet is nyújt. A redőnyök és a zsalúziák a lehető legnagyobb biztonságot garantálják éjjel-nappal, akár fix időpontokra előre programozhatók, vagy akár teljesen automatikusan vezérelhetők a nap helyzetének megfelelően. Az utánállítások bármikor elvégezhetők kapcsolók segítségével vagy az alkalmazáson keresztül.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat