Munkáink

Korábban kivitelezett projektjeinkből mutatunk be néhány sikeres és eredményes munkát a teljesség igénye nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
referencia munkáink
KisvasútPlaceholder
Kisvasút

Erdei kisvasút mozdonya új váltót és motort kapott, ehhez igazítottuk az új vezérlését a mozdonynak. Beszereltünk kettő új HMI képernyőt, amit az új funkciókhoz igazítottunk és programoztunk.

PLC Global
KamerarendszerPlaceholder
Kamerarendszer

Vezeték nélküli napelemes kültéri biztonsági kamerákat szereltünk fel egy gazdaságban, mivel túl sok volt a terménylopás az utóbbi időben. Ha a kamera azt észleli, hogy valaki behatol a megfigyelési területre képes képeket készíteni, és aktívan továbbítani a riasztási információt a felhasználó mobiltelefonjára. A készülék valós idejű videó hangot is rögzíthet és éjszaka is tiszta minőségű képeket készít.

PLC Global
LószállítóPlaceholder
Lószállító

Magyar gyártású lószállító kamion teljes auditját végeztük el a lószállító részben és a lakórészben. Átnéztük a fedélzeti kamerákat, a légkeringető rendszert, a belső világítási rendszert, a nyitó-záró automatikát, ellenőriztük a felhasznált energianyereség és veszteség mérlegét, a kényelmi funkciókat kiszolgáló rendszereket is ellenőriztük és javaslatokat is tettünk bizonyos részek átalakítására.

PLC Global

Vissza az elejére

A képek felhasználása csak a PLC Global írásos engedélyével lehetséges © PLC Global által.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat