Bemutatkozás

Ipari automatizálásban, robotikában mi vagyunk a partnerei. A PLC Global nyújtja a megoldást azoknak, akik többet akarnak. Automatizálás egyenlő siker.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
20 év tapasztalat

Kik az ügyfeleink?

Magánszemélyek, vállalkozások, cégek, gyárak, gyártók, akiknek már vannak PLC-k által üzemeltetett gyártógépeik, berendezéseik, amik meghibásodnak, de nem akarják helyettesíteni újakkal, mert kíválóan működik egyébként a meglévő, vagy nem akarnak temérdek pénzt költeni új berendezésekre, mert a régi is kielégíti igényeiket és a piaci igényeket, illetve az új technológiát ötvözni szeretnék a meglévővel vagy csak új funkcióval bővítenék a régit. Ipri környezetben működő robotokat üzemeltető cégek. Együttműködő partnercégek, akik PLC programozással foglalkoznak.

Miben tudunk segíteni?

Otthonát felokosítjuk, működőképessé tesszük meghibásodott gyártógépét, berendezését rövid idő alatt, felújítjuk, karbantartjuk, átalakítjuk elavult berendezését, hibakeresést és analízist végzünk a rendszerben. Segítséget nyújtunk a programmentésben, program visszaállításban, frissítésben, PC, WIFI hálózatát felülvizsgáljuk, működését ellenőrizzük, adatokat gyűjtünk a diagnosztikai elemzéshez, teszteket végzünk, elvégezzük a technológiai integrációt és másodvéleményt adunk meghibásodott rendszeréről a helyszíni diagnosztika után. Külső partnerként PLC programozásban, robotikában és ipari automatizálásban teljeskörű segítségnyújtás, megoldási javaslatok felvázolása.

Ötlet megoldás PLC Global bemutatkozás

Miért érdemes velünk dolgoznia?

01

Nem vagyunk egyik márka képviselete sem, ezért a nem preferált, régebbi típusokat is elvállaljuk, de mi tudjuk hogy minden egyes típusnak, gépvariánsnak megvan az egyedi trükkje.

02

Nem kell megfizetni a márka arculati díját, a hálózatba tartozás költségeit, tehát ügyfeleinknek nem lesznek hatalmas kiadásai, rejtett költségei.

03

A munkatársaink általában véve motiváltabbak, a munkájuk sherlokholmszos jellege miatt mélyebben belelátnak olyan problémákba, amibe szuper szakemberek bicskája beletört. Problémamegoldó kollektíváról van szó, lassan, nehezen kiépített ügyfélkörrel, ahol az ügyfél megszerzett bizalma a legfontosabb.

04

Gyakran dolgozunk együtt másod-, harmadkézből érkezett ügyfelekkel, akiket már korábban többször elutasítottak vagy problémamegoldásként új, több milliós berendezések vásárlását javasolták nekik.

05

Hívhat minket már akkor is, ha csak néhány IO pontos vezérléssel rendelkező célgépről van szó, és nem összetett több száz IO ponttal rendelkező, bonyolult technológiát képviselő eszközről.

06

Ha pont pénteken sújt le Murphy törvénye, ami szerint „ami el tud romlani, az el is romlik” , és éppen nincs elérhető programozó kéznél, hívjon minket, mert szombaton és vasárnap is megoldjuk a problémát megfizethető áron.

Cégtörténet PLC Global bemutatkozás

Cégtörténetünk

A PLC Global műszaki és gazdasági szakterületen tevékenykedő magánszemélyek által alapított vállalkozás, akik PLC programozással 1990-ben kezdtek el foglalkozni.

1990

1990-1999 között a Csepel Autógyárban Omron PLC-t használtunk autóbusz-, tűzoltó- és teherautógyártás során. 1999-től az Egyesült Királyság egyik legnagyobb motorforgalmazó cégénél folytattuk a munkásságunkat, nevezetesen a Henlys Group PLC-nél Scarborough-ban. Itt Siemens LOGO PLC-t használtunk járművezérlési feladatok ellátására, például ajtónyitásra a buszokon.

2004

2004-ben járműipari automatizálás során az Ikarus 400-as, azaz városi-elővárosi rendeltetésű sorozat típusait, melyekkel sikerült betörni a brit piacra is, Siemens VDO PLC-vel szereltük fel, ami az egész járműrendszert vezérelte.

2007

2007-től szennyvíz szivattyúkat, melyek alkalmasak pincék, gödrök víztelenítésére, és szennyvíz átemelésére nyomott rendszerekből, Phoenix Contact PLC logic modularis vezérlővel szereltük fel. Ez lehetővé tette az aggregátok be- és kikapcsolását, valamint a szintmérést.

2010

2010-től gabona acélsilókban szellőzőrendszereket szereltünk fel EATON PLC-vel, melynek feladata a silón belüli és kívüli levegő cseréjének biztosítása, a hőmérséklet és a szemek nedvességtartalmának megőrzése, valamint a gabonasiló belsejében a stabilitás biztosítása, hogy megelőzzék a penészgomba kialakulását.

2015

2015-től az Okos Otthonok létrehozása keretében világítás vezérléssel is foglalkozunk, a lámpák automatikus fel- és lekapcsolásával. Mozgásérzékelők használatával csak azok a fények kapcsolódnak fel, melyre éppen szüksége van. Hazaérkezéskor a tulajdonosok nem egy csöndes, sötét lakásba lépnek be, hanem egy kellemesen megvilágított hallba vagy nappaliba.

2021

2021-től előtérbe kerültek az okos otthonok és az okos farmok rendszereinek automatizálási feladatai. A lakásokban főleg a világítási rendszereket automatizáljuk intelligens csatlakozókkal, WIFI-s rendszereket auditálunk, a farmokon pedig a legtöbbet kért feladat a ventilláció és az árnyékolás automatizálása, illetve az időzítővel összekötött gépek újraprogramozása.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Oldal teteje