Dobot Robotkarok - Kobotok új generációja - Automatizálás mindenkinek

Megbízható, biztonságos és rugalmas robotokat kínálunk, amelyek alkalmasak az emberek és gépek közötti kollaborációra. A kollaboratív robotok sokrétűen felhasználhatók, energia- és költséghatékonyak, segítik a fenntartható fejlődést.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Dobot Robot Magyarország

A kobotok a robotika legújabb technológiái, és jelentősen megváltoztatták az automatizálás világát. A kobotokat arra tervezték, hogy megosszák a munkaterületet az emberekkel, biztonságosan tudnak együtt dolgozni velük, így minden eddiginél egyszerűbb lett az automatizálás a kis- és közepes vállalkozások számára. A robotokkal való együttműködésen alapuló automatizálás különböző iparágakban felhasználható, költséghatékony, biztonságos és felhasználóbarát technológia, amely bármilyen méretű és szintű műszaki szakértelemmel rendelkező cég számára lehetővé teszi a termelékenység növelését, a minőség javítását és a változó vásárlói igényekre való gyorsabb reagálást. A kobotok használata kiváló módszer a különféle kihívások kezelésére az üzleti életben.

Kollaboratív robotok - CRA sorozat

A CRA sorozatú kollaboratív robotok új 6 tengelyes generációja nagy teljesítményű integrált csuklópontokkal rendelkezik. A karok 3-20 kg között terhelhetők, 62-170 cm nagyságú munkaterületet tudnak elérni, ismétlőképességük 0.02 - 0.05 mm közötti.

Dobot Robot CRA PLC Global
Gyors reagálás — a beépített technológia fokozza a robot mozgásának gyorsaságát és a mozgáspályák folyamatosságát, tehát a robot képes hatékonyan végezni különböző feladatot.
Rendkívüli sebesség — az integrált ízületeknek köszönhetően a robotkarok csuklósebessége a legmagasabb az iparágban, ennek következtében a gyártási műveletek ciklusideje gyorsabb.
Pontos pozicionálás — a speciális lézerkalibrációs rendszer abszolút pontosságot, kivételes precizitást biztosít a robotoknak a nagy minuciozitást igénylő gyártási feladatoknál.
Intuitív programozás — a DobotStudio Pro szoftver segítségével grafikus felhasználói felületen keresztül programozhatók a karok, könnyedén tudja kezelni minden tudású felhasználó.
Robotkar PLC Global

Kollaboratív robotok - Dobot Nova sorozat

A DOBOT Nova kobotok ultrakönnyűek, külső héjuk színei változtatható. Teherbírásuk 2-5 kg közötti, 62-85 cm nagyságú munkaterületet tudnak elérni, ismétlőképességük 0.05 mm. Több beépített biztonsági funkció biztosítja a sokoldalú felhasználhatóságát.

Dobot Robot NOVA PLC Global
Kis helyigényű — a kobot akár 1 m² területen elhelyezhető, könnyen hordozható, önsúlya 11-14 kg. Gyorsan üzembe helyezhető tenyérnyi nagyságú vezérlőegysége segítségével.
Könnyen kezelhető — a kobot programozása nem igényel komoly programozói ismereteket. Felhő alapú megoldásokkal nyomon követhetők a robotok tevékenységei és frissítései.
Fokozott biztonság — a koboton intelligens érzékelők vannak, a kar ütközéskor 0,01 másodperc alatt leáll, az ember-robot együttműködés nagyon biztonságos a védelmi szintek miatt.
Személyre szabható kialakítás — a külső héj színének megváltoztatásával cégének arculatához vagy márkájának színeihez igazíthatja a kart, ami az üzlet dizájnelemeként funkcionálhat.

Robotintegráció, árajánlatadás, működési bemutató, tanácsadás

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat

Palettázó Kobot Raklapozás

A legújabb generációs intelligens raklapozó DOBOT CR20A kobot maximális teherbírása 20 kg, raklapozási magassága akár 210 cm. A raklapozási sebesség elérheti a 8-13 db/perc értéket, 30 perc alatt programozás nélkül beállítható. A Double-Vacuum-Cups vég effektorral egyszerre két dobozt is fel tud venni.

Palettázó robot

Automatizált Hegesztőrendszer Hegesztés robotkarral

A professzionális Dobot hegesztési csomag lehetővé teszi az ívhegesztés és lézerhegesztés alkalmazásainak integrálását. A rendszer kompatibilis 10 különböző vezető hegesztőgép márkával, támogatja a különféle hegesztési mintákat, mint a háromszög, spirál, trapéz és szinusz. A robotkarok akár ±0.02 mm-es pontosságú precíz hegesztési műveletekben is képesek jól teljesíteni.

Hegesztő robot

Automatizált Válogatás Szortírozás robotkarral

A kobotok 3D-s gépi látással és AI mélytanulási technológiával vannak felszerelve, hogy azonnal beazonosítsák a céltárgyak alakját. A kobotok a VX500-as sajátfejlesztésű kamerának köszönhetően könnyedén ki tudnak emelni egy-egy tárgyat a rendezetlen, rétegzett kupacból, mivel 90%-os pontossággal tudják beazonosítani a célobjektumok méretét, színét, alakját és helyadatait.

Válogató robot

Automatizált Csavarozórobot Robotcsavarhúzó

A Dobot egy innovatív kollaboratív robotcsavarozási folyamatot fejlesztett ki. Ez a technológia magában foglalja a kicsavarodás ellenes eljárásmódot, aminek a segítségével pontosan lehet rögzíteni M1.0-M10.0 méretű csavarokat. A Dobot megoldása támogatja a 360 fokos, sokoldalú rugalmas csavarozási megoldásokat.

Csavarozó robot

Kérje árajánlatunkat, jelentkezzen bemutatóra

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat

Szőlőszedés robotkarral Szőlészet automatizálása

A DOBOT CR5 kobotot az egyik leggyorsabban növekvő robotalkalmazás területén használják, gyümölcsszedésre. A robotkar integrált AGV-vel, automatizált irányított járművel és precíz gépi látórendszerrel rendelkezik. A beépített gépi látás segíti a szőlő azonosítását, kiértékelését. Ezután a kobot leszedi a gyümölcsöket, a puha gripperrel dobozba helyezi óvatosan.

Szüretelő robot

Kávékészítő robotkar Automata kávérobot

A két darab DOBOT Nova2 vagy Dobot CR3 karral felszerelt kávézó éjjel-nappal működik, nincs szükség személyzetre. Naponta 100-200 csésze kávét tudnak készíteni, és mindössze 48 másodpercet vesz igénybe a kávé elkészítése tetején a művészi díszítő mintával. A kobot működése hatékony gépi tanulás modellen alapul. A robot vizuálisan rögzíti a barista kezeinek pályáját, és a rezgéscsillapító funkció segítségével kiküszöböli a kézremegést.

Kávákészítő robot

Robotmasszőr Modern testápolás

A Dobot Nova5 kobotot kifejezetten olyan feladatokhoz fejlesztették ki, mint a masszázs és a fizioterápia, és olyan feladatokat is elláthat, mint az ultrahangos vizsgálatok. A 85 cm-es kinyúlási sugarával könnyen eléri a nyakat, a hát különböző pontjait és a derekat is. A kobot szabadalmaztatott precíziós nyomásszabályozási algoritmusa páratlan élményt kínál a pácienseknek.

Masszázs robot

Robottargonca Autonóm targonca

A SEER Robotics autonóm villás targoncája egy vezető nélküli targonca, egyfajta autonóm mobil robot. Önállóan képes navigálni egy adott térben, maximális menetsebessége 2 m/s terhelés nélkül. 3D látásérzékelőket és mesterséges intelligencia algoritmusokat használ, ami lehetővé teszi a robot számára az akadályok elkerülését és a raklapok könnyű dokkolását.

Villástargoncák

Autonóm takarítórobot Robotizált takarítás

A HesseBot intelligens takarító robotgép egyszerre súrol, porszívóz és porfelszívást végez. 1200 négyzetméter/óra területet tud kiszolgálni. Kikerüli a váratlan akadályt, megjegyzi és visszatér a kihagyott területekre. A robot hozzájárul egy egészségesebb és tisztább környezet megteremtéséhez.

Takarító robot

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat