Munkatársaink

Itt megismerheti munkatársainkat, azokat a szakembereket, akik meghatározó szerepet töltenek be cégünknél. Legyen Ön is a partnerünk. Ismerje meg szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk megkeresését.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Munkatarsaink Robot csoport PLC Global
Zoltán
Zoltán, ügyvezető, programozó

Zoltán elhivatott, szervezett, módszeres. Egy olyan programozó, aki mindig kommunikál az érdekelt felekkel (mint az üzemeltetők, a technikusok, a gyártómérnökök), hogy pontosan megbizonyosodjon arról, mire lesz szükség az adott projektnél. Jó a megoldások kutatásában és megvalósításában. Elmélyülten koncentrál a feladat megoldására és pontosan meg tudja becsülni a feladat elvégzésének idejét. Olyan vezető, aki a legnagyobb udvariassággal viselkedik, aki mindig igyekszik motiválni munkatársait, és aki még a nehéz vagy bonyolult helyzetekben is pozitív tud maradni. Segítőkész vezető, figyel az egyéni igényekre, célja, hogy mindenki jól érezze magát a csapatban.

“A programozás annak a művészete, hogy megmondjuk egy másik embernek, hogy mit szeretnénk kérni egy számítógéptől, hogy megtegye.”

Ferenc
Ferenc, villamosmérnök, programozó

Kollégánk járatos az elektromos eszközök, az informatika és az irányítástechnika területén. Fő feladatai közé tartoznak PLC panelek programozása, PLC program hibakeresés és programmódosítás, villamos hibakeresések és javítások elvégzése, szabályozott motoros hajtások modellezése, mikroprocesszoros hajtásirányítás. Feladatkörébe tartozik továbbá a környezet-monitorozó rendszerek hibáinak elhárítása és helyreállítása. Ferenc rengeteg tapasztalattal bíró kiváló mérnök, aki mindig minden részletre kiterjedő megoldásra törekszik.

“Az elektromosságot nem látod, de látod a fényt.”

Dénes
Dénes, mechatronikai mérnök

Déneshez leginkább az ipari berendezések és a robotok világa áll a legközelebb. A feladatai közé tartozik a különböző vezérlések programozása, a mechatronikai építőelemek (szenzorok, aktuátorok) és szerkezetek vezérlése, szabályozása. Gyakran bízzák meg hibakereséssel is, törekedve azok minél előbbi feltárására és kiküszöbölésére, sokszor old meg rendszerszintű problémákat. Dénes mindig nyitott az új megoldásokra, kreatív, erős problémamegoldó-készséggel rendelkezik, folyamatosan képzi magát.

“A valódi hülyeség minden alkalommal legyőzi a mesterséges intelligenciát.”

Ákos
Ákos, automatikai technikus

Ákos feladatai közé tartozik az ipari robotok beállítása, alapszintű programozása, az elektronikus villamos hajtások telepítése, beüzemelése. Tudja kezelni a pneumatikai, elektropneumatikai és hidraulikai elemeket. Ezeken kívül PLC programot ír, módosít, bevonja a PLC-t a hibakeresés folyamatába, segít az új technológiák bevezetésében, tudja a magas automatizáltságú berendezéseket kezelni. Munkája összetett, változatos, kreatív, problémamegoldó képességet igényel. Ákos csapatban is jól teljesít, de egyedül is megállja a helyét.

“Az automatizálás kora a csináld-magad-korszaka, mivel tudnod kell hová tedd a gépet és ezt teljesen automatizáltan csinálod.”

Kitti
Kitti, sales assistant, ügyfélkapcsolati munkatárs

Kitti fogadja a bejövő telefonokat, tárgyal az érdeklődőkkel, információt ad a szolgáltatásokról az ügyfeleknek, emailekre válaszol. Felméri az ügyfeleink igényeit, árajánlatot küld, ellátja a partnereinket szakmai tanácsokkal, tartja a kapcsolatot a partnerekkel, ügyfelekkel. Aktívan részt vesz a marketing és promóciós tevékenységekben. Kitti kiegyensúlyozott egyéniség, jó a helyzetfelismerő képessége és a szervezőkészsége, kiválóan és barátságosan kommunikál, pozitív kisugárzás és segítőkészség jellemzi. Precíz, lelkes csapatjátékos, mindig lehet rá számítani.

“Minden nap fogadj el egy lehetetlen kihívást és teljesítsd.”

Henrietta
Henrietta, asszisztens

Távmunkában végzi az adminisztratív szolgáltatásokat a munkatársaink részére, mindig elérhető, akár hétvégén is, ha szükség van a segítségére. Támogatja munkafolyamatainkat energikusan, elhivatottan, lelkesen. Önálló feladatkört is ellát, sokrétű munkát végez. Teljesíthetetlen kérés nem létezik számára, cégünket képviseli minden helyzetben.

“A sikeres munka létrehozása mesterség, kell hozzá ihlet is, de sokkal több módszer és kemény munka.”

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat