Vélemények

Néhány vélemény cégünkről megbízóinktól, partnereinktől. Rólunk mondták.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Vélemények a PLC Globalról

Visszajelzések rólunk

Gyors, pontos, korrekt, megbízható vállalkozás. Szakértelem, udvariasság, türelem, segítőkészség ... mi kellhet még, válassza a PLC Global-t.

A PLC Global egy korrekt cég. Innováció, partnerség, minőségi igények megértése, nyitottság, ez jellemzi Zoltánékat. Munkatársaik feltétlen elkötelezettséget tanúsítanak a megbízások teljesítésekor. Ajánlom őket, mert nem fognak csalódást okozni partnereiknek.

A PLC Global palettázáshoz installált nekünk egy robotot, ami biztonságos automatizációs megoldást nyújtott. Gyorsan tudták integrálni a meglévő rendszerünkhöz. Nagyon meg vagyunk elégedve a munka minőségével. Szimpatikus a gyors és problémamegoldó orientáltságuk. További üzleti sikereket kívánunk!

Szennyvíz szivattyú motorjának melegedési problémájához hívtam ki a cég munkatársait. Gyors, korrekt, precíz munkát kaptam tőlük. Jó lenne, ha mindenki úgy értene a munkájához, mint ők. A készülék azóta is kifogástalanul működik. Csak ajánlani tudom a céget.

A PLC Global egy jól szervezett, kiváló szakember gárdával rendelkező PLC programozással foglalkozó cég. Szakmailag felkészült emberek alkotják. Kiemelkedő szakmai hozzáértés és szervezés jellemzi a csapatot, mindezek mellett pozitív szemlélettel, magasfokú problémamegoldó képességgel és segítőkészséggel is rendelkeznek. Bármikor szívesen dolgoztatok velük a jövőben is.

Műkőgyártó gépünk HMI paneljét programozták át Zoltánék könnyen kezelhető, látványos, áttekinthető, strukturált felületűvé. Az angol szöveget átírták magyarra, ezáltal felhasználóbarátabb lett munkatársainknak. Nagyon elégedettek vagyunk mind a grafikus, mind a funkcionális működéssel egyaránt. Köszönjük!


PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat