Munkáink

Korábban kivitelezett projektjeinkből mutatunk be néhány sikeres és eredményes munkát a teljesség igénye nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
referencia munkáink
Frekvenciaváltó diagnosztikájaPlaceholder
Frekvenciaváltó diagnosztikája

Egy centrifugális szivattyú frekvenciaváltójának a hibakódját leolvastuk és a motor fordulatszámát megváltoztattuk a tápfeszültség frekvenciájának módosításával. A motor melegedése megszűnt, a használt szivattyú még biztonságosabb lett, növeltük az üzembiztonságot.

PLC Global
HMI programozásPlaceholder
HMI programozás

Egy esztergagép HMI kezelőfelületét egyszerűsített ikonokkal láttuk el, és néhány funkcióval bővítettük menüjét. A korábban naplózott adatokat kiértékeltük.

PLC Global
Robot-csomagológép installálásaPlaceholder
Robot-csomagológép installálása

Csomagológépet installáltunk egy meglévő rendszerhez, amellyel növeltük a gyártósorvégi kapacitást. Az egész berendezés egyetlen számítógépről vezérelhető és működtethető. A PLC működteti a megfogóegységeket, a beadagolást szolgáló szállítószalagot és a kivezető görgősorokat. A görgősorokat SEW-hajtóműves motor és lánchajtás egyszerre hajtja. Sebességét egy Lenze-frekvenciaváltó vezérli, amely a PLC-vel Profibuson keresztül kommunikál. A csomagolókapacitás megduplázódott.

PLC Global

Vissza az elejére

A képek felhasználása csak a PLC Global írásos engedélyével lehetséges © PLC Global által.

PLC programozás szakértelemmel

Több, mint 20 év tapasztalat PLC programozásban, ipari automatizálásban, robotikában, HMI programozásban, okosotthon automatizálásban, mezőgazdaság automatizálásban, járműipari programozásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat